brievenbusdozen

Brievenbusdozen: een hele handige manier om kleinere producten te verzenden. Jij bespaart kosten en de klant bespaart tijd doordat er niet meer gewacht hoeft te worden op de bezorging. Brievenbusdozen zijn ook nog eens erg stevig waardoor je producten veilig bij de klant aankomen. Je kunt er voor kiezen om de verzendverpakking extra persoonlijk te maken door jouw eigen logo erop te laten bedrukken. De positieve gevolgen van het bedrukken van een brievenbusdoos zijn vaak veel groter dan je kunt inschatten. In deze blog lees je alles over wat er kan gebeuren als jij producten in bedrukte brievenbusdozen verstuurd!

1. Je naamsbekendheid wordt vergroot!

De verpakking is het eerste wat jouw klant ziet en dus de eerste kans om een goede indruk te maken! Met jouw logo of een tekst op de brievenbusdoos weten klanten meteen van wie het pakketje af komt en zullen ze jou minder snel vergeten. Zeker als je via grote platformen zoals bol.com verkoopt, is dit erg handig omdat mensen soms niet precies weten van welk bedrijf het product afkomt.

2. Je bouwt een professioneel imago op.

Door brievenbusdoosjes te laten bedrukken kun je ook een stukje waardering naar de klanten uiten. Je kunt er bijvoorbeeld voor kiezen om aan de binnenkant van de doos een leuke tekst te plaatsen, zoals ‘Bedankt voor je aankoop!’. Hiermee bouw je bij je klanten een erg professioneel imago op. Laat zien dat je klanten belangrijk voor je zijn!

3. Je kunt rekenen op meer herhaalaankopen!

Door het goede imago dat je opbouwt, zullen klanten vaker bij jou willen bestellen! Bouw zo je vaste klantenbestand uit. Als klanten een positieve ervaring hebben met een bestelling, zullen ze eerder opnieuw bij jou bestellen dan bij een concurrent. Ze kennen jou namelijk al! 

Brievenbusdoos bedrukken Rotimshop.nl

Voor het bedrukken van brievenbusdozen zijn er veel verschillende mogelijkheden. Ben je op zoek naar mooie bedrukte doosjes die snel geleverd kunnen worden? Neem dan eens een kijkje bij Rotimshop.nl. Voor het maken van een goede indruk en het opbouwen van een professioneel imago is een persoonlijke bedrukking dus belangrijk. Hier blijft het natuurlijk niet bij, want de kwaliteit van de brievenbusdoos is ook erg belangrijk. Bij Rotimshop vind je brievenbusdoosjes in verschillende formaten, van een uitstekende kwaliteit!