branding naar

Als beginnend bedrijf zijn er veel dingen waar jij op moet letten. Vanaf het begin af aan is het belangrijk dat jij direct zorgt dat je merk stevig staat. Hiervoor gebruik je branding: de dienst waarbij je jouw identiteit creëert. Je branding laat je op verschillende manieren zien en zorgt ervoor dat klanten jouw herkennen. Zo ook in je pand! We leggen je er meer over uit in deze blog, dus lees snel verder.

Waarom branding in je pand?

Het gebruik van je huisstijl door je pand is belangrijk om verschillende redenen. Allereerst is het belangrijk dat je als bedrijf uniform in dat wat je uitdraagt. Door op je kantoor constant herinnerd te worden aan datgeen, zorg je ervoor dat dit vanzelfsprekend is. Er hoeft geen moeite gedaan te worden om te handelen volgens jouw normen en waarden: dit zit er namelijk al in.

Maar, de tweede reden die misschien nog wel belangrijker is, is dat je gasten direct aan jou voorstelt wanneer ze je pand betreden. Komen jouw kleuren duidelijk naar voren, dan creëer je direct een eerste idee bij jouw gasten. Wanneer in de toekomst jouw klanten deze kleuren ergens voorbij zien komen, denken ze gelijk aan jou, waardoor je inspeelt op het onbewuste. Daarnaast is het voor je klanten ook goed om het gevoel van uniformiteit te ervaren – je laat hiermee zien bewust bezig te zijn met dat wat je wil uitstralen.

Hoe voer je branding in je pand uit?

Je branding is in je pand eenvoudig uit te voeren door het gebruik van je kleuren, maar ook is het mogelijk om je logo naar voren te laten komen. Daarnaast kun je ook spelen met je bedrijfsfilosofie: wil jij transparantie uitstralen, dan werk je met glas in je pand. Zo zijn er veel trucjes die je kunt toepassen, zolang er maar een goede gedachtegang achter zit.

Kato Projecten

Wil jij hulp ervaren bij het uitstralen van je merk in je nieuwe pand, neem dan eens een kijkje op katoprojecten.nl! Deze specialist weet alles van kantoorinrichting en helpt jou graag het kantoor te realiseren waar jij met liefde in zult werken!