Peacock Selfstore de Rijp werkwijze en locatie 

Het kan je zomaar gebeuren dat je een tijdje zonder huis zit. Je had alles netjes gepland en de nieuwbouw van je droomhuis zou precies afgerond zijn als je de sleutel van je oude huis bij de notaris aan de nieuwe eigenaren zou overhandigen. Maar de nieuwbouw heeft vertraging opgelopen, iets met stikstof en een zeldzame dwergmuis. Anyway, je moet een paar maanden overbruggen. Een tijdelijke woonruimte is nog wel te vinden, maar waar laat je al je spullen?

Als je een goed bereikbare en veilige opslag voor je spullen zoekt, dan kun je terecht bij de Peacock Selfstore in de Rijp. Hier kun je voor korte of langere termijn opslagruimte huren. De Peacock Selfstore werkt flexibel en je kunt de huur van opslagruimte elke maand opzeggen. Daarbij hanteert Peacock een all-in prijs waardoor je van tevoren weet waar je aan toe bent. Als je een huurcontract voor een langere tijd, bijvoorbeeld een jaar, afsluit, betaal je per maand minder dan als je een contract voor 2 maanden afsluit.

Een ander aspect van de flexibele werkwijze is het feit dat je altijd bij je spullen kunt. Je bent niet gebonden aan openingstijden, al wil je midden in de nacht even snel iets oppikken uit de opslag. Je bent niet afhankelijk van personeel om bijvoorbeeld een hek of poort te openen. Je spullen worden 24 uur per dag, 7 dagen per week, bewaakt via een geavanceerd videosysteem. Zo kun je er zeker van zijn dat er geen gekke dingen gebeuren met je spullen.

De Peacock Selfstore vestiging in de Rijp is dicht bij Zaandam. Je bent vanuit Zaandam en omstreken snel bij je opslagruimte om iets te brengen of te halen.

Op de website kun je via een eenvoudig en overzichtelijk stappenplan je wensen voor de opslagruimte invullen. Afhankelijk van het aantal kubieke meters dat je nodig hebt en de periode dat je een opslagruimte wilt huren, toont de website de actuele prijzen. Mocht je liever persoonlijk contact met een medewerker hebben, dan is dat ook mogelijk. Op de website zie je meteen het telefoonnummer van de klantenservice.