Verwol, de duurzame interieurspecialist 

Een bedrijf wat zich richt op de toekomst en daarbij duurzaamheid voorop zet, is het bedrijf dat groot is in de interieurbouw, Verwol. Met hun eigen mogelijkheden om zowel te produceren als te monteren, kan deze interieurspecialist zich aanpassen bij vele wensen en verzoeken. Hun uitgebreide collectie systeemonderdelen maken hen een perfecte partner voor de grotere bedrijven, scholen en kantoren die aan een vernieuwing toe zijn.

Duurzaamheid in de interieurbouw
Met als antwoord op de milieuproblematiek komt Verwol met het Returnity-programma. Het bevordert de circulaire omloop van de systeempanelen die dit bedrijf plaatst. De denkwijze hierachter is dat het paneel één keer geproduceerd wordt en wordt geplaatst bij een bedrijf die ze koopt. Wanneer deze panelen daar niet meer nodig zijn, biedt het bedrijf aan om de panelen terug te kopen. Ze zijn in staat om zo’n 80% van een paneel te hergebruiken. Op deze manier zijn er veel minder nieuwe grondstoffen nodig voor de productie. Nog beter nieuws is dat de hergebruikte wanden niet van echt te onderscheiden zijn. Hierdoor hebben hun systeemwanden een Cradle to Cradle certificaat verkregen.

De producten van Verwol
Waar het bedrijf voornamelijk om bekend staat is de productie en montage van verschillende systeemwanden en plafonds. Veel van hun panelen zijn geschikt voor het inrichten van grote ruimte als bijvoorbeeld kantoren. Met een ruim assortiment in systeemwanden, deuren, klimaatplafonds en (systeem)plafonds maakt dit bedrijf bijna iedere wens van de ondernemer mogelijk. Of het gaat om glazen muren, houten deuren of een geluidsdichte ruimte, met de uitgebreide mogelijkheden kan er veel worden gerealiseerd. Ze zijn niet alleen in te huren bij een nieuw te bouwen ruimte, maar ook voor een verbouwing is er veel mogelijk. Het bedrijf werkt nauw samen met vele architecten waardoor de nodige verbouwprocessen soepel zullen verlopen. Maatwerk, flexibiliteit en de klant staan bij dit interieurbedrijf hoog in het vaandel.