ghent

Een weekendje weg met je hond in België, of met de hele familie. De mogelijkheden zijn oneindig in ons mooie buurland. En dan te bedenken dat je amper hoeft te reizen! België is een land van nog onontdekte mogelijkheden. Graag zetten wij de vele mogelijkheden op een rij om je te laten zien waarom een vakantiehuis in  België de beste keuze is voor jouw vakantie.

Cultuur snuiven in België

Wanneer je aan België denkt, zijn mogelijk de grote steden de eerste die in je opkomen. Neem bijvoorbeeld Gent, Antwerpen, Mechelen, enzovoort. Al deze steden zijn gevuld met pittoreske straatjes, musea, bezienswaardigheden en gezellige restaurants en kroegen. Wat al deze steden gemeen hebben, is dat al deze bezienswaardigheden met name in de centra van de grote steden te vinden zijn! De historische binnenstad van Brugge bijvoorbeeld, bevat de prachtige strandkust van België, veel gezellige bierbrouwerijen en het ‘In Flanders Field Museum’ . Laten we ook zeker niet de hoofdstad, Brussel vergeten met Manneke Pis en Atomium. Dit zijn de toeristische trekpleisters die je echt een keer moet hebben gezien.

Natuur(lijk) in België

De Ardennen in België zijn een geweldige locatie om te mountainbiken of te wandelen. Dit is een plek waar je volledig tot rust kan komen, even helemaal weg van de drukte in de Belgische steden. De Belgische Ardennen zijn een bosrijkgebied met laaggebergte. Er zijn diverse wandel- en fietsroutes, maar je staat vrij om volledig je eigen plan te trekken in dit veelzijdige natuurgebied in. Zo zijn er ook nog allerlei lekkernijen te verkrijgen, wanneer de bourgondische leefstijl je meer aanstaat. Het gebied zit vol met kastelen, rivieren, bossen en grotten. Gevarieerder dan dit, kan je het bijna niet vinden, en dit alles ook nog om de hoek bij onze buren.

Voordelige Villa’s en Vakantiehuizen met zwembad

In België is voor elk wat wils, zoals je al hebt gelezen. Dit verschilt ook nog eens per seizoen.

De zomers hier zijn vergelijkbaar met die in Nederland. Dat wil zeggen dat het tijdens dit seizoen tussen de 25 en 30 graden kan worden. Daar hebben we natuurlijk iets voor bedacht.

De grote vakantiehuizen hier zijn goedkoop en gemakkelijk te boeken en zo zijn er ook in grote mate villa’s en vakantiewoningen met eigen zwembad. Je kan bijvoorbeeld voor een gedeeld zwembad kiezen, maar ons aanbod bevat voornamelijk  privé zwembaden. Zo kan je elk moment van de dag een duik nemen in je eigen zwembad. Onze bedden zijn heerlijk en alle faciliteiten zijn aanwezig, te denken aan een grote woonkamer waar je met een groot gezelschap kan ontspannen, een ruime keuken met luxe apparatuur en zelfs verschillende wellness-voorzieningen zoals jacuzzi’s of sauna’s.

Laagseizoensvakantie in België

Wil je buiten de zomerperiode op vakantie? Ook dan zijn onze mogelijkheden in België oneindig. Zo kun je bij ons ook een vakantiewoning boeken met jacuzzi of binnenzwembad. We hebben ook vakantiehuizen compleet met sauna. Zo kun je buiten het hoogseizoen goedkoop boeken en genieten van een pak sneeuw in de Belgische natuur, of wandelen in de prachtige herfstbossen. Je zit in dit land dus niet vast aan een bepaald seizoen als je op vakantie gaat.

Luxe vakantiewoningen in België voordelig en Lastminute

Of je nu slechts een weekend weg wilt, een week of langer, alleen, met 18 personen of meer, wij hebben in alle regio’s van België de goedkoopste aanbiedingen. Van sobere huisjes tot luxe woningen, voor ieder budget en voor alle eisen hebben wij tal van mogelijkheden. Bovendien hebben wij ook veel lastminute aanbiedingen. Niet wat je zoekt? Neem dan contact op met één van onze medewerkers om een vakantie samen te stellen die past bij jouw wensen en reisgezelschap.