Vakantiehuis kopen

Een woning in het buitenland kopen?

Altijd al gedroomd van een tweede woning in het buitenland? Bij Second Home Invest vind je een exclusieve vakantiewoning of appartement in binnen- of buitenland. Met meer dan 10 jaar ervaring zijn ze een betrouwbare en persoonlijke partner voor ieder die op zoek is naar een vakantiewoning. De eisen voor het toevoegen van een project aan het portfolio zijn hoog. Zo moet het vakantiehuis aan een aantal eisen voldoen, denk hierbij onder andere aan de locatie, de bouwkwaliteit, de documentatie, rendementsberekeningen en het verhuurconcept.

Zonder kosten professioneel advies en begeleiding

De kracht ligt bij het persoonlijk adviseren en begeleiden van de koper, waarbij betrokkenheid voor op staat. Denk bij deze betrokkenheid bijvoorbeeld aan oriënterende gesprekken, de selectie van het project en een de bezichtigingsreis. Maar daarnaast worden er ook inzichten in fiscale en financiële aspecten geboden. Er zijn in dit geval dan ook geen extra kosten verbonden aan advies en begeleiding. Op deze manier koop je een vakantiehuis in het buiten- of binnenland onder de juiste begeleiding en verkrijg je advies op maat.

Vakantiehuis in Portugal

Second Home Invest biedt onder andere vakantiehuizen aan in Portugal. Een vakantiehuis in Portugal is makkelijk te vinden. Er wordt samengewerkt met zorgvuldig gekozen partners en resorts in de plaats Algarve, Lissabon en de Silver Coast. Investeren in een tweede huis in Portugal is niet iets wat je zomaar even doet of over beslist. Met betrekking daarop is het belangrijk dat je weet waar je precies aan toe bent en waar je allemaal mee te maken krijgt tijdens dit aankoopproces. Een duidelijk stappenplan geeft een goed inzicht in de te nemen stappen.

De werkwijze van Second Home Invest

Op het moment dat je besluit je te gaan oriënteren op de markt van vakantiehuizen, begint het traject allereerst bij een gesprek met Second Home Invest. Hierin worden alle wensen doorgesproken en worden de projecten verder toegelicht, alle belangrijke aspecten worden hierin tevens doorgenomen en besproken. Wanneer alles naar wens is, is het mogelijk om de woning of het appartement alvast onder optie te zetten. In de periode van de optie tot aan een bezichtigingsbezoek, kunnen aanvullende vragen worden beantwoord en financiële mogelijkheden worden besproken. Het bezichtigingsbezoek is bedoeld om een goed beeld te krijgen van de locatie en de omgeving van het project. Ook de kwaliteit en afwerking kan hierbij geïnspecteerd worden en afspraken kunnen worden gepland. Uiteraard wordt er voor de juiste ondersteuning gezorgd. Tot slot verloopt het afronden van de koopovereenkomst via de eigen jurist.