Kiwi shake

De vakantie staat voor de deur. Hoewel dit jaar niet iedereen op vakantie gaat kan het lekker zijn om nog even wat kilo’s kwijt te raken. Vaak weten mensen niet zo goed hoe je snel en toch verantwoord kunt afvallen. Het afvallen met shakes kan daarbij een goede optie zijn. Het is echter wel belangrijk om de juiste shake en aanpak te kiezen. Daarom vandaag wat tips om je op weg te helpen.

Effectief afvallen met shakes

Shakes zijn een goede manier om een uitgebalanceerd aantal calorieën te consumeren. Je eet hierdoor niet meer dan vooraf gepland. Doordat de shakes vaak rijk zijn aan eiwitten heb je relatief minder honger.

Echter blijft het nog steeds lastig vol te houden als je altijd maar shakes moet nemen. Dit is dan ook de grootste valkuil bij het afvallen met shakes. Het feit dat na verloop van tijd mensen stoppen met de shakes en terugvallen in hun ‘oude’ eetpatroon. De kilo’s komen er dan vrij snel weer bij.

Bedenk daarom vooraf goed dat snel afvallen met shakes effectief kan zijn op de korte termijn. Je zult echter geleidelijk toe moeten werken naar een aangepast eetpatroon dat op de lange termijn vol te houden is. Dit om te voorkomen dat je terugvalt naar je oude gewicht.

Welke dieet shake kies ik?

Om de juiste shake te kiezen is het belangrijk om op verschillende onderdelen attent te zijn. Het is van belang te bedenken hoe je de shakes wilt gebruiken. Wil je bijvoorbeeld shakes gebruiken als verantwoord tussendoortje? Of wil je de shake gebruiken in plaats van ontbijt en lunch?

Als je hele maaltijden door een shake wilt vervangen is het belangrijk om goed te bewaken dat je de benodigde voedingsstoffen binnenkrijgt. Een uitgebalanceerde en rijk gevulde shake is dan belangrijk.

Een uitstekende dieet shake waarmee je alle kanten op kunt zijn de shakes van Dieet Pro. Ik heb een artikel voor je gevonden waarin uitgelegd staat hoe Dieet Pro werkt, waar je Dieet pro kunt kopen en wat de meningen van gebruikers zijn.