Trap

Het kan voorkomen dat je genoodzaakt bent om een traplift in huis te nemen. Zo kun je ineens langdurig last krijgen van je knieën waardoor je niet meer zo gemakkelijk de trap op komt als voorheen. De reden dat je wilt kiezen voor een traplift is heel persoonlijk, maar we willen graag helpen om de juiste keuze te maken. Naast dat je een traplift kunt kopen door eenmalig hierin te investeren, kun je deze ook huren. Lees hieronder de belangrijkste zaken omtrent het (tijdelijk plaatsen) van een traplift.

Huurtermijn bepalen

Het is belangrijk om in te schatten hoelang je de traplift nodig zal hebben. Een traplift huren is interessant wanneer je het apparaat voor een kortere periode wilt gebruiken. Ook kun je eerst een traplift huren om te wennen aan het gebruik van de lift en mocht je dan enthousiast zijn overgaan tot aankoop. Als het nu al vaststaat dat je langdurig moet revalideren, dan kun je beter een traplift kopen om zo voordeliger uit te zijn. Via 123Trapliften kun je zowel nieuwe als tweedehands trapliften aanschaffen. Uiteraard worden tweedehands trapliften zorgvuldig gecontroleerd, zodat je met een veilig gevoel de lift kunt betreden.

Financieel kostenplaatje

Een groot voordeel van het huren van een traplift is dat je niet gelijk een grote investering hoeft te doen, maar dat je maandelijks een kleine investering hoeft te doen in de vorm van huur. Door een traplift te huren betaal je maandelijks een bedrag en dit kan een goede financiële afweging voor het huren of kopen van een traplift. De kosten voor het huren van een traplift zijn afhankelijk van een aantal zaken. Je hebt namelijk rechte trappen, maar je kunt ook een trap met verschillende bochten hebben. Een rechte trap is hierin uiteraard voordeliger. Daarnaast kan je huis 1 verdieping hebben, maar ook twee of drie waardoor er meerdere liften geïnstalleerd moeten worden om jou veilig boven te brengen. Mocht je nu al weten dat je over een tijd een traplift nodig zal hebben, dan kun je hier het beste tijdig op anticiperen en een offerte aanvragen. Zo ben je zeker van de juiste traplift in jouw huis.

Verzekerd van garantie, onderhoud & service

Voordat je een traplift in huis neemt, wordt deze uitvoerig getest. Zo weet je zeker dat deze lift aan de strenge eisen voldoet. Het grote voordeel aan het huren van een traplift is dat je, naast het maandelijkse huurbedrag, ook rekening kunt houden met gratis onderhoud en service waardoor je nooit voor vervelende verassingen komt te staan. Wanneer je besluit om niet langer gebruik te maken van de lift, dan wordt deze weer verwijderd en ook opgehaald. Zo heb je er zelf weinig zorgen over en kun je met een gerust hart weer de keuze maken om de trap te gebruiken.