Folders bedrukken

We bevinden ons in een digitaal tijdperk en toch blijven folders een van de meest effectieve en bestelde promotiemiddelen. Maar waarom zijn folders nou zo effectief? We leggen je het in de tekst hieronder graag uit.

 

Een klein en handzaam formaat

 

Folders drukken kan in allerlei soorten, vormen en formaten. Maar wat folders met elkaar gemeen hebben is dat ze klein en handzaam zijn. Laat je hier https://www.drukbedrijf.nl/promotie/folders inspireren en zie op welke manieren je folders kunt laten drukken.

 

Een bron van informatie

 

Folders zijn dan wel klein, maar kunnen een schat aan informatie bevatten. Afhankelijk van de vouwwijze van de folders heb je minimaal vier zijden waar je informatie op kwijt kunt. Als je dit vergelijkt met een flyer zijn dat er slechts twee. Alle informatie die jij wil vertellen, kan je in een folder op een aantrekkelijke manier presenteren.

 

Folders drukken in eigen huisstijl

 

Wanneer je folders laat drukken in eigen huisstijl laat je het publiek direct kennismaken met de look en feel van je bedrijf. Daarnaast zal de consument je bedrijf een volgende keer herkennen, wat zorgt voor betrouwbaarheid. Ook ziet het er gewoon strak uit om je folders in dezelfde stijl als je overige promotie- en huisstijlproducten te drukken. Door een eenheid te creëren kom je als bedrijf professioneel over.

 

Naast de bovenstaande voordelen van folders is het ook nog eens een voordelige manier van promotie maken. Drukwerk bestellen kan snel een eenvoudig bij een online drukkerij. Je kunt folders al binnen 1 werkdag in huis hebben.