powerbank met logo

Het is alweer eind oktober. Ook het jaar 2019 vloog voorbij. Met het einde van het jaar in zicht komt dus ook voor veel bedrijven de ‘strijd van het jaar’ in zicht: relatiegeschenken. In Nederland is het een soort traditie geworden dat je als bedrijf je (favoriete/beste/grootste) klanten verrast met een presentje. Een teken van waardering. Doordat de vraag naar dergelijke geschenken alleen maar groter wordt zien we ook een grote toename in het aantal leveranciers en producten. Dit zorgt ervoor dat veel ondernemers niet meer weten waar ze moeten beginnen. Val jij hieronder? Lees dan gauw verder, in dit artikel geven we je namelijk inspiratie voor relatiegeschenken!

Powerbank met logo

In de moderne wereld van tegenwoordig zijn we allemaal continu onderweg en moeten/willen we met elkaar in contact blijven. Dit betekent dat er veelvuldig gebruik gemaakt wordt van mobiele apparaten, zoals je smartpone en tablet. Maar wat doe je als die leeg is? We hebben niet altijd een oplader mee en zowel, dan is er niet altijd een (vrij) stopcontact. De oplossing? Een powerbank! Met een powerbank heb je altijd een extra batterij mee. Laad hem simpelweg thuis op en neem hem overal mee naartoe. Zo kan je het wel dagen uithouden zonder een stopcontact te hoeven gebruiken.

Schrijfmap met logo

Relatiegeschenken met logo zijn veruit het populairst. Daarom hebben we nog meer inspiratie voor je: een schrijfmap met logo. Bij relatiegeschenken is het belangrijk dat het product daadwerkelijk van pas komt in het dagelijkse leven. Alleen zo komen mensen telkens weer opnieuw in aanraking met jouw bedrijf in de vorm van het logo dat erop gedrukt is. Iedereen kan een schrijfmap gebruiken en hij zal daarom ook zeker gewaardeerd worden door je zakenrelatie(s).

Sokken bedrukken

Als laatste willen we nog een populaire trend van de afgelopen jaren aanhalen: sokken met een opvallende print. Mensen zoeken steeds meer manieren om zich te onderscheiden van anderen. Zo werden de sokken met unieke prints geboren. Maar wist je dat het ook voor bedrijven een leuke, unieke en originele manier van adverteren is? Iedereen heeft sokken nodig. Met name in de koude maanden die eraan komen. Laat je de sokken bedrukken met jouw logo of andere tekst dan zullen mensen telkens weer met je in aanraking komen.