Mok met opdruk

Het hebben van bedrukte bekers geeft een professionele uitstraling aan je bedrijf. Zeg nou zelf, als je bij een klant op bezoek gaat is het toch veel professioneler om koffie uit een beker te drinken met hun logo erop? Het geeft aan dat je zelfs aan de kleine dingen denkt binnen jouw bedrijf. Aandacht voor detail. Daarnaast is het natuurlijk ook een stukje branding. Er zijn mogelijkheden genoeg voor het bedrukken van bekers. In dit artikel vertellen we je meer over de verschillende typen bekers en welke bedrukkingen er zoal mogelijk zijn.

Een beker voor elk drankje

Op een (werk)dag drinkt iedereen wat anders. De één drinkt de hele dag koffie, terwijl de ander nog wel eens afwisselt met een glaasje water of fris. Deze drink je natuurlijk niet uit dezelfde beker. Daarom zijn er dus verschillende typen bekers waar je uit kunt kiezen. Zo zijn er bijvoorbeeld kartonnen bekers om warme drinken in te schenken, zoals koffie, thee of Cup-a-Soup. Deze beschermen je handen een stuk beter tegen de warmte dan een plastic beker zou doen.

 

Maar water of fris uit een kartonnen beker drinken is vaak niet zo lekker. Daarom kiezen veel bedrijven er ook voor om plastic bekers te kopen voor hun bedrijf. Voor koude dranken vind men het vaak een stuk prettiger om uit een plastic bekertje te drinken.

Bekers bedrukken met logo

Er zijn dus diverse mogelijkheden omtrent de bekersoorten. Nu komt echter nog het belangrijkste: bekers bedrukken. Ook hierin zijn de mogelijkheden uitgebreid. Zo kan je er bijvoorbeeld voor kiezen om het logo of de slogan subtiel op de beker te verwerken, maar de gehele huisstijl drukken is ook mogelijk. Zo kan je helemaal zelf de bekers vormgeven en je klanten op een leuke manier verassen wanneer je ze een drankje aan biedt. De kosten? Deze vallen enorm mee. Bedrukte bekers zijn al vanaf enkele centen te bestellen en vaak ook in relatief kleine oplages. Denk bijvoorbeeld aan 100 tot 1.000 stuks.