bivakmuts

Mutsen zijn de afgelopen jaren erg in populariteit toegenomen. Niet alleen als item om je outfit echt af te maken, maar ook als uniek relatiegeschenk. Met name in de koude wintermaanden is het hebben van een muts erg wenselijk. Maar het leukste van mutsen is misschien nog wel dat ze precies bedrukt kunnen worden zoals jij dat wilt. De stof maakt het namelijk het ideale oppervlak voor een bedrukking naar keuze. Dit kan bijvoorbeeld het logo van je bedrijf of vereniging zijn, maar een persoonlijke tekst kan natuurlijk ook. Hier ben je helemaal vrij in. Maar waar kunnen bedrukte mutsen nou allemaal voor gebruikt worden?

Bedrijfskleding

Als eerste kunnen mutsen natuurlijk ideaal zijn als onderdeel van de bedrijfskleding. Stel je bent eigenaar van een bouwbedrijf. Jouw werknemers zullen zich dan 9 van de 10 keer in de open buitenlucht bevinden. Het werk zal hen ongetwijfeld iets warm houden, maar niks is naarder dan werken in de kou. Laat je de mutsen bedrukken met je bedrijfslogo dan ziet het er ook nog eens zeer professioneel uit.

Vereniging of team

Ook is het natuurlijk een leuke manier om te laten zien dat je één team bent. Vaak heb je in teams of verenigingen al een trainingsbroek, t-shirt en bidon. Maar hoe zit het met de koudere maanden? Zijn jullie dan wel warm genoeg gekleed als team? Zo niet dan zouden bedrukte mutsen een goede aanvulling zijn op jullie outfits.

Als relatiegeschenk

In de wintermaanden komt ook altijd weer de jaarlijkse strijd: relatiegeschenken. Bijna iedere ondernemer heeft elk jaar weer moeite met het vinden van een leuk en uniek relatiegeschenk. Die zoektocht is voorbij, want dit jaar heb jij hét ideale relatiegeschenk voor jouw zakenrelaties en/of collega’s. Stel bijvoorbeeld een ‘winterpakket’ samen van verschillende producten. Denk bijvoorbeeld aan een muts, handschoenen en sjaal en een bedrukte fleece deken. Aan te raden is wel om voor een hogere kwaliteit te kiezen als het een relatiegeschenk betreft. Een borduursel blijft langer mooi en heeft ook meer een premium uitstraling.