In deze blog krijg je meer inzicht in hoe je optimaal gebruik kan maken van je woon-en slaapkamer. Dit artikel geeft meer inzicht en geeft inspiratie over hoe je jouw woonkamer netjes en helder kan houden.

De meubels

Als je een kleine woonkamer hebt, dan is het verstandig om geen grote meubelen aan te schaffen. Hierdoor lijkt je kamer nog kleiner. Heb jij ook een kleine woonkamer? Dan kan een metalen opbergrek handig zijn. Een metalen opbergrek wordt aan elkaar gemonteerd. De lengte en breedte van zo een ding kan je zelf bepalen. Er zijn talloze aanbieders en het onderhouden is makkelijker dan een houten rek. Je kan de opbergrek makkelijk met een nat doekje en schoonmaakmiddel schoonmaken. Een van de voordelen van deze metalen opbergrek is: de verwachte levensduur is langer mee dan een houten opbergrek.

Opbergrek voor je boeken en privé spullen

Wie houdt er nou niet om een spannend boek voor het slapen te lezen? Heb je nog andere spullen: denk maar aan tassen, accessoires en andere spullen. Een metalen rek kan zeer handig zijn in dit geval. Als je een kleine slaapkamer hebt met weinig ruimte, dan kan je zo een rek op de muur laten monteren. Je hoeft geen extra kast aan te schaffen -wat overigens weer geld kost- want je kan je spullen simpelweg opstapelen op de rek.

Daarnaast kan je de rek versieren. Als je een ambiance wil creëren in je kamer, dan kan langs en op de rek LED lichtjes plaatsen.

Hopelijk heb ik je voldoende kunnen informeren en inspireren omtrent het optimaal gebruiken van je woon-en slaapkamer.