Lang parkeren

Ga je op vakantie en wil je met je eigen auto naar daar rijden? Het is mogelijk om te gaan reizen terwijl je jouw auto op Schiphol laat. Maar helaas moet dat wel betaald gebeuren. Er zijn gelukkig wel voordelen van het lang parkeren. Allerbelangrijkste dat je heel veilig jouw auto kunt achterlaten op Schiphol. Parkeren op Schiphol heeft ook zijn voordelen. Je hoeft je auto niet voor een ander te laten. Maar ook niemand hoeft jou te komen halen of af te zetten.

Voordelen

Lang parkeren op Schiphol wordt gedaan in het gedeelte waar er staat P3. Je auto mag op zijn minst drie dagen op Schiphol blijven en het langst 6 maanden. Lang parkeren schiphol goedkoop voor reizigers. Er zijn genoeg parkeerplekken op Schiphol. Je mag ook kiezen als je graag in een garage wilt parkeren of juist op het terrein. In een garage dan is je auto helemaal beveiligd. Niemand die het kan zien en is ook helemaal veilig voor onweer. Terwijl op het terrein kun je het wel zien, maar dat betekent niet dat het niet veilig is op het terrein. Natuurlijk mogen de mindervaliden niet vergeten worden. Voor hun zijn er ook speciale parkeerplaatsen. Als je hier hebt geparkeerd kun je ook makkelijk je bagage in en uitladen.

Reserveren of niet

Voor het lang parkeren hoef je niet van tevoren te reserveren. Je kunt de dag van vertrek hier naar toe rijden en parkeren. Maar het kost wel duurder dan wanneer je online jouw parkeerplaats reserveert. Jouw kentekennummer is heel belangrijk. Want er wordt gewerkt hiermee. Nadat alles in orde is krijg je een parkeer bewijs. Verlies dit niet, want als je terug bent dan moet je dit aantonen om je auto terug te krijgen.