romantisch weekendje

Ga je samen met je partner een romantisch weekendje weg? Heerlijk! Alhoewel de kans groot is dat jullie je, waar jullie ook heen gaan, samen prima zullen vermaken, zijn er een paar dingen die je vooraf misschien wilt aanschaffen om het weekend nog leuker te maken.

Zorg voor de juiste stemming

Wie samen met zijn of haar partner een paar dagen weggaat, heeft daar vrijwel altijd bepaalde verwachtingen bij. Hoort seks daarbij? Die kans is in veel gevallen best groot. Als dat ook bij jou het geval is, is het goed om even te bekijken of je daar eventueel nog iets voor moet of wilt aanschaffen. Condooms bestellen kan handig zijn, als jullie deze gebruiken. Bestel er maar liever wat te veel dan te weinig, wat je overhoudt komt later nog wel op. Midden in de nacht in een onbekende stad nog op zoek moeten naar aanvulling, dat is veel vervelender.

Ook kan een weekend weg een moment zijn om eens iets te proberen dat je nog niet eerder hebt gedaan. Jullie zijn allebei wat losser, weg van huis, het ideale moment om de sleur eens te doorbreken. Denk bijvoorbeeld eens aan wat spannende speeltjes. Dat hoeft helemaal niet plat of ordinair te zijn, allesbehalve zelfs. Een merk als Lovense heeft behoorlijk technologische hoogstandjes in het assortiment, die dingen kunnen die je nooit achter een speeltje had bedacht. Ze zijn er vooral om elkaar te verwennen, waarbij het vaak mogelijk is dat de ene partner (al dan niet op afstand en via een app) het speeltje dat op dat moment bij de andere partner te vinden is kan bedienen. Dat kan behoorlijk spannende situaties opleveren, zowel binnen als buiten de hotelkamer!

Denk bij een romantisch weekendje weg ook aan sexy lingerie of nachtkleding, en misschien een lekker badschuim. Allemaal zaken die die paar dagen weg van huis nog wat meer bijzonder en memorabel kunnen maken.

Als je de hotelkamer ook nog uit komt

Een weekendje weg, dat breng je meestal niet alleen maar in de hotelkamer door. Je gaat er ook een beetje op uit, de omgeving verkennen, op zoek naar lekkere restaurantjes en gezellige terrasjes. Ook dat is romantiek, samen met je partner een onbekende plek verkennen en er samen herinneringen maken. Zorg dus ook dat je je op dat deel aardig hebt voorbereid. Zorg voor schoenen die een beetje lekker lopen, verdiep je alvast een klein beetje in de omgeving en maak er samen een paar heerlijke dagen van.