De technologie staat nooit stil, blijkt maar weer uit het nieuws van vandaag. Vandaag gaat het gerucht dat Sony een aantal nieuwe smartphones gaat presenteren. Het nieuws is uit meerdere bronnen afkomstig en is gebaseerd op enkele losse feiten. Donderdag 31 augustus 2017 is er s ’middags een presentatie van Sony op de IFA in Berlijn. Er wordt dus verwacht dat Sony daar de nieuwe smartphones zal presenteren. Het is nog onbekend of de nieuwe apparaten (als ze donderdag aangekondigd worden) gaan werken met Android 8.0 Oreo. Eén van de apparaten is de Sony G8541 en met 6.2-inch Full HD-beeldscherm is het ook gelijk een grote concurrent op de markt. De smartphone heeft een geheugen van 128 gigabyte waarvan 4 gigabyte RAM. De camera’s waar de telefoon over beschikt is een achter camera van 19 megapixels en een selfiecamera met een kwaliteit van 12 megapixels. Beide camera’s steunen 4K video’s wat extreem hoge kwaliteit is voor een smartphone.

 

Is Sony de enige met nieuws over een smartphone?

Nee, dit is nog niet alles. Als we kijken naar nieuwe producten die uit zijn gekomen in de afgelopen periode dan valt het met name op dat er veel wordt gesproken over een nieuw type LG. De LG type V30 is een nieuw model, op de markt gebracht met als bedoeling alle andere modellen te overtreffen. Deze nieuwe smartphone draait op Android 7.1.1 (Nougat). De opslagcapaciteit is op het moment 64/128 Gigabyte en de telefoon heeft een uitstekende camera. Op de telefoon zit een dubbele camera bestaande over 13 en 16 megapixels. De selfiecamera bezit 5 megapixels. De telefoon is compleet uitgerust met vingerafdrukscanner en gezichtsherkenning. Dit nieuwe model moet dus de voorloper zijn op de huidige technologische ontwikkelingen in de smartphone wereld. De LG V30 is beschikbaar vanaf de periode van November tot December. Voor iPhone reparatie reparatie in Antwerpen kun je eenvoudig op afspraak langs gaan bij NewPhoneRepairs.

Dat is nog niet alle smartphone nieuws

De telefoon die echter weer veel in het nieuws raakt is de Apple iPhone 8. Dit komt doordat de fabrieken in China zijn begonnen met het produceren van de desbetreffende telefoon. De fabrieken maken echter elke keer een kleine aanpassing waardoor het niet onder de copyrights valt. Verwacht wordt dat deze rage niet lang aan zal houden maar het is wel opvallende content die op het moment viraal gaat. Het is niet de eerste keer dat China te maken krijgt met copyrights. China heeft namelijk in een eerder stadium al eens een Apple Store nagemaakt en hier net gedaan of de winkel ook daadwerkelijk onderdeel was van Apple.

De échte iPhone 8 zal uitkomen rond de maand September in 2017 en zal een betere telefoon zijn dan de uitvoering uit China. Zo krijgt deze telefoon een selfiecamera van 5 megapixels en een buitencamera met 12 megapixels. De interne opslag bevat 32 gigabyte en het meest opvallende is dat deze telefoon zal beschikken over 3D touchscreen. Je kunt daarom ook beter kiezen voor de echte iPhone 8, deze al beschikken over betere kwaliteit onderdelen en gaat daardoor langer mee. Het kan voorkomen dat jouw telefoon op de grond valt en kapot gaat. Gelukkig kan je deze bij New Phone Repairs eenvoudig laten repareren.