Iphone 11 cover

Mag je nog niet je telefoonabonnement verlengen maar wil je al wel de nieuwe iPhone 11 met hoesje kopen? Of kies je juist voor een goedkoop sim-only abonnement met een losse iPhone 11? Voor beide gevallen is het een slimme keuze om een iPhone 11 hoesje te kopen. Een goedkopere oplossing is bijvoorbeeld, het aanschaffen van een refurbished iPhone 11 met hoesje. Je moet dan wel even wachten totdat deze verkrijgbaar is maar dan krijg je een bijna spiksplinternieuwe telefoon voor de helft van de winkelprijs. Je denkt vast, hoe kan dat? Het is namelijk een tweedehandse telefoon. Een refurbished iPhone 11 met hoesje is een model dat al door een andere persoon is gebruikt, maar deze niet meer wilt of om een andere reden weg doet. Een refurbished telefoon is dus een tweedehandse smartphone, gelukkig merk je daar bijna niks van.

Een iPhone 11 met hoesje in verschillende prijscategorieën

Een refurbished telefoon is dus een smartphone die al door iemand anders is gebruikt. Toch merk je daar bijna helemaal niks van en voelt het als nieuw in je handen. Je krijgt daarbij ook nog eens een nieuwe oplader, oordopjes en de telefoon in een nieuw doosje. Het lijkt net alsof je hem nieuw in de winkel hebt gekocht. Je hoeft alleen nog maar zelf een hoesje te kopen, zoals een iPhone 11 Pro hoesje. Een refurbished iPhone is verkrijgbaar in verschillende categorieën. Dat zijn de A-, B-, C-categorieën. Elke categorie heeft zijn eigen prijskaartje. Welke categorie je ook kiest, met een mooi hoesjes erom heen zou je niet zeggen dat je een refurbished iPhone hebt gekocht.

Kies voor een A, B of C-categorie

Zoals gezegd zijn er drie verschillende prijscategorieën voor een refurbished iPhone met hoesje. Deze bestaan uit A-, B- en C-categorieën. Zo is categorie A de duurste categorie van de drie. In deze categorie is een refurbished iPhone 11 met hoesje zo goed als nieuw. Je krijgt een telefoon die er nog uitziet alsof hij nooit is gebruikt en alles werkt helemaal perfect. Je betaalt nog wel een paar honderd euro voor de telefoon, maar nog steeds minder dan de winkelprijs. Vind je dat nog prijzig, kies dan voor de B-categorie. Een refurbished telefoon uit deze categorie heeft wellicht wat lichte gebruikerssporen, maar verder is de telefoon nog steeds heel goed. Met een nieuw telefoonhoesjes is de telefoon ook weer zo goed als nieuw en zie je niks meer van lichte gebruikerssporen. De goedkoopste categorie van een refurbished telefoon is de C-categorie. Deze telefoons hebben vaak zichtbare beschadigingen aan de buitenkant, maar de binnenkant is gloednieuw. Je krijgt een nieuwe accu en alle functionaliteiten werken optimaal. Daarom is een refurbished iPhone 11 met hoesje uit deze categorie nog steeds een erg goede deal. En de prijs van deze telefoon is een stuk goedkoper dan dat je hem in de winkel koopt. Zeker als je ervoor kiest om het te combineren met een sim only abonnement. Waar kies jij voor? Een nieuwe telefoon zoals de iPhone 11 met hoesje of toch maar een refurbished iPhone?