Apple is één van de grootste smartphone bedrijven ter wereld. Het merk staat bekend om de exclusieve uitstraling en de snelheid van de software. Ongeveer elk jaar komt er een nieuwe iPhone uit. Elke iPhone heeft een ander design en andere, verbeterde specificaties. De iPhone 6s had bijvoorbeeld een groter scherm dan de iPhone 6. De iPhone 6s was ook de eerste telefoon met een 3D touch scherm, dat houdt in dat de druksensoren in het scherm nog gevoeliger werden. iPhone in de S-serie zijn vaak wat minder populair, omdat ze er niet anders uitzien en minder opvallende verbeteringen doorvoeren. De iPhone 7 werd vorig jaar geïntroduceerd, het was de eerste iPhone die tegenwater kon, want het scherm zat dicht gelijmd. Er zitten ook 2 lenzen op waarmee je 10x verder mee kunt inzoomen. Het grootste nadeel aan de telefoon was dat je er geen oordopjes in kon stoppen, want je moet dan Apple Airpods halen voor €159,-, daarom werd het minder gekocht. En nu worden de iPhone 7s en iPhone 8 gepresenteerd. De meeste aandacht gaat naar de iPhone 8 door het andere design en de nieuwe functies.

Wat kun je verwachten van de iPhone 8Iphone

De iPhone 8 wordt eerder uitgebracht dan verwacht, omdat de S series vaak minder populair zijn. Er is dan weinig verschil in uiterlijk en techniek. Om die reden worden de smartphones in September 2017 gepresenteerd. De iPhone 8 krijgt een heel nieuw design. Op de afbeelding is te zien hoe de iPhone eruit komt te zien. De meningen verschillen over de smartphone, want veel vinden de camera lens apart. De lens is hetzelfde als bij de iPhone 7, maar deze zit verticaal. De home-button zit nu in het scherm en daardoor is het scherm een stuk groter gemaakt. De prijs wordt vooral bepaald door het geheugen dat erin zit. Het is ook de eerste smartphone met een geheugen van 512 Gigabyte, en geen smartphone heeft dat eerder gehad. Er wordt verwacht dat de iPhone 8 net als de iPhone 7 waterdicht is. Het zou ook de eerste iPhone zijn die draadloos kan opladen, je hoeft er dan geen kabel in te stoppen.

Je Apple smartphone zelf maken of laten repareren

Je telefoon valt weleens, je moet dan het geluk hebben dat de telefoon niet beschadigd is. Het beste is om een hoesje om je telefoon te hebben, vooral bij de iPhone 8. De smartphone heeft een groot scherm dat snel beschadigd kan raken, dit gebeurt vaak en iPhone reparatie kan duur zijn. Als er een barst in het scherm zit is de smartphone niet meer waterdicht. Het is dan belangrijk om het scherm te laten repareren zodat het weer tegen water kan. Bij iPhone Repair Twente ben je aan het juiste adres! Als je een smartphone gerepareerd moet hebben kunne diverse telefoonshops u daarbij helpen. Zij verkopen onder andere telefoon schermen voor verschillende iPhone modellen. Zo kun je zelf eenvoudig je smartphone weer als nieuw maken. Wilt u dit laten doen door een ervaren iemand, dan kun je bij ons terecht voor de reparatie van je iPhone of andere smartphone.