autosleutel

Wat niet te doen wanneer je bent buitengesloten van je auto

 

Wanneer je in de situatie terecht komt dat je uit je auto bent buitengesloten, dan zijn hier een aantal dingen die je niet moet doen.

 

Niet in paniek raken – Blijf kalm indien mogelijk, vooral wanneer je kinderen bij je hebt. Paniek zorgt alleen maar voor extra stress bij ze. Angst zorgt er ook voor dat je niet helder kan nadenken. Bevindt je je in een gevaarlijke buurt of een onbekend gebied, dan is het belangrijk om op een goed verlichte plek te blijven.

 

Gebruik geen hangertje – Veel mensen hebben de neiging om een hangertje te gebruiken om de auto open te breken, maar dit is een slecht idee. Het kan schade veroorzaken aan zowel het raam als de rubbers van de auto, en mogelijk helpt het niet om de auto binnen te komen.

 

Wat Moet Je Wel Doen Wanneer je Bent Buitengesloten van Je Auto

 

Het buitensluiten kan genant en stressvol zijn. Het laatste wat je wilt doen is je voertuig beschadigen wanneer je probeert binnen te komen. Hier is wat je moet doen in plaats van al die rare trucjes.

 

Bel de politie – Wanneer een kind of huisdier ingesloten in de auto is, moet je direct de politie bellen. Zei hebben de gereedschappen om je te helpen je auto binnen te komen. Echter, wanneer er geen direct gevaar is voor anderen dan kan de politie adviseren om een slotenmaker te bellen. Agenten zijn gewond geraakt en zelfs gedood door airbags tijdens pogingen om afgesloten auto’s te openen, dus ze zullen doorgaans geen risico nemen tenzij er een noodsituatie zich voordoet.

 

Bel een slotenmaker – een slotenmaker is de eerste die je moet bellen wanneer er geen noodgeval is. De auto kan makkelijk, snel en schadeloos worden geopend wanneer je zo’n professional belt. Meestal tegen slechts een kleine vergoeding voor de dienst, en soms wordt de vergoeding zelfs gedekt door de verzekering.

Bevindt je jezelf in de ongelukkige situatie van buitensluiting uit je auto, bel dan als eerste een professionele en betrouwbare lokale slotenmaker.

 

Of je nu op zoek bent naar een slotenmaker voor je huis, bedrijf of wanneer je bent buitengesloten van je voertuig , Slotenmaker 24 van Roermond is de bron van informatie en bescherming wanneer het aankomt op huis beveiliging.