Topstyling en tuning met Eibach

Als je je auto wil pimpen, wil je topkwaliteit voor het geld dat je er aan uitgeeft. Je verwacht goede technische prestaties van de tuning onderdelen en je rekent op stoere styling accessoires. Veelal is de echte liefhebber ook bereid om flink wat geld te investeren in het omtoveren van een eenvoudige naar een opvallende auto. Het merk Eibach is dan ook een vast begrip voor diegenen die hun voertuig willen verlagen.

Verlagingsveren

De verlagingsveren van Eibach behoren tot de absolute top in de markt van autotuning. Met een complete verenkit wordt het zwaartepunt van de auto verlaagd. Hierdoor zal de auto minder uitveren bij het optrekken en minder inveren bij het afremmen. Je kan rekenen op een perfecte wegligging en een verkorte remafstand. De verlaging is maximaal 50 mm (bron: extreme-carstyling). Als je de veren installeert in combinatie met sportieve banden en stoere grote velgen, creëer je een geweldige look die je auto al snel zal laten opvallen in het straatbeeld.

Niet voor de zondagrijder

Als je met je auto alleen maar op pad gaat om de wekelijkse boodschappen te doen, zal je waarschijnlijk weinig tot geen interesse hebben in het aanbod van Eibach. Zij richten zich dan ook op de sportieve, niet doorsnee chauffeur die op zoek is naar het allerbeste. Niet alleen op het vlak van de performance, maar ook de looks en de algehele rijervaring. Dankzij de jarenlange ervaring en expertise die is opgebouwd in de racewereld bij onder andere de Formule 1 en Nascar, wordt zelfs de chauffeur met de hoogste eisen en verwachtingen niet teleurgesteld met een onderdeel van Eibach.

Voor ieder merk en type auto

Het assortiment van verlagingsveren is bij Eibach enorm groot (website). Voor vrijwel ieder automerk en –type kan je de juiste verenset aanschaffen. Het maakt dus niet uit of je rijdt met een Volvo S 60 of een Audi A6; als je kiest voor dit type set, krijg je 5 jaar garantie. De veren van dit merk hebben immers een extra coating tegen oxidatie. Eibach is dan ook niet voor niets de enige fabrikant van veren met een OEM certificaat. De top handling van je voertuig en de stoere looks krijg je er dan gratis bij! Houd er echter rekening mee dat je de topprestaties van deze producten alleen maar kan verwachten als ze op een deskundige manier zijn geïnstalleerd. Als je niet beschikt over de juiste (technische) kennis om dit te doen, is het zeker aan te raden om hiervoor aan te kloppen bij een gespecialiseerde tuning firma. Zij zullen er voor zorgen dat je op een veilige en comfortabele manier zal kunnen genieten van je gepimpte auto!

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *