cbd

Als je regelmatig gebruik maakt van cannabis, weet je waarschijnlijk ook dat het een stuk voordeliger is om cannabis te groeien dan dat je het koopt bij bijvoorbeeld jouw lokale coffeeshop. Bovendien zitten er andere voordelen aan, zoals het feit dat je zelf bepaalt op wat voor manier de cannabis gegroeid wordt. Echter hoor je vaak mensen zeggen dat cannabis kweken erg lastig is en dat de kans groot is dat de oogst de eerste keren mislukt. Gelukkig is het niet enorm ingewikkeld en kun je met wat simpele kennis een prima oogst krijgen.

Bepaal het zelf

Dat het geen standaard kamerplantje is, dat is wel duidelijk. Je moet wel een beetje weten wat je doet en goed voor de plant zorgen. Maar dat zegt dus niet dat het groeien van een cannabisplant veel kennis en expertise vereist. Je kan het eigenlijk zo makkelijk of moeilijk maken als je zelf wil. Wil je verzekerd zijn van een constante perfecte oogst, dan kan je kijken naar factoren als warmte en licht.

Wil je het graag op een simpele manier aanpakken? Dan is het in principe voldoende om gebruik te maken van standaard aarde en daglicht. Zet de plant buiten op een plek waar hij voldoende daglicht zal krijgen. Verder is het belangrijk om de plant precies genoeg water te geven, en te denken aan plantenvoeding. Dit is geen standaard plantenvoeding, maar kun je bij veel headshops wel vinden. In principe is dit, wanneer je genoeg aandacht besteed aan je plant, voldoende om een goede oogst te krijgen.

Het zit hem in het zaadje

Wist je dat de slagingskans van de oogst voor een groot deel al vooraf bepaald is? In andere woorden, als je een zaadje aanschaft met slecht DNA, is de kans dat de oogst mislukt ook groter. Anderzijds heeft een zaad met erg goed DNA sneller de kans om wel een goede, grote oogst te krijgen. Hoe weet je of het nou wietzaadjes van goede kwaliteit zijn? Dat weet je niet, maar kun je wel merken. Een goedkoop wietzaadje van een onbekende webshop voor een lage prijs is waarschijnlijk minder goed van kwaliteit dan een wietzaadje van een grote webshop als https://www.royalqueenseeds.nl/. Je kan daarom dus het best wietzaadjes kopen die in prijs misschien iets hoger liggen. Je hebt hier uiteindelijk namelijk alleen maar meer plezier van. Koop je meerdere keren goedkope wietzaadjes omdat de oogst vaak mislukt, ben je uiteindelijk een stuk meer geld kwijt dan dat je gewoon één keer de duurdere wietzaadjes gekocht had.