Bedrijfsuitjes

Jullie jaarlijkse personeelsfeest, een bedrijfsjubileum, hoog bezoek, een collega die zoveel jaar in dienst is of een gezonde dosis teambuilding om de werksfeer naar een hoger niveau te tillen. Bedrijfsuitjes kunnen van alles zijn. En waar Haarlem bekend staat als gezellige studentenstad, is er ook voor de volgende generatie van alles te beleven.

Dagje uit

Een dagje uit staat met stip op nummer 1 in het lijstje populaire bedrijfsuitjes. Even weg van de dagelijkse beslommeringen op kantoor. Geen stress, alleen maar plezier. Een sportief uitje of juist ontspanning, een rondvaart, cursus, workshop. Ook dit kan van alles zijn, het ligt er maar net aan wat de aanleiding van jullie bedrijfsfeestje is natuurlijk. Wat wel goed is om in je achterhoofd te houden is dat het een teamuitje moet zijn dat geschikt is voor jong en oud. Je wilt immers dat iedereen een onvergetelijke dag heeft, waar nog lang over wordt nagepraat bij de koffiemachine.

Uitjes en eten

Uitjes en eten zijn de perfecte combinatie voor een gezellig onderonsje met collega’s. Sluit jullie dagje weg af met een lunch of diner in een restaurant in de buurt of boek een verzorgd arrangement waarbij het eten is inbegrepen. Een Escape Diner bijvoorbeeld, een heus Weerwolven diner, een Moorddiner of een Magic Dinner Show. En zo is er altijd wel een leuk bedrijfsuitje in Haarlem te vinden die helemaal past bij jullie ´smaak’.

Teambuilding

Een bedrijfsuitje is ook het ideale moment om te werken aan de onderlinge relaties op kantoor: teambuilding! Escape rooms zijn hot & happening. In teamverband aanwijzingen ontcijferen en vraagstukken oplossen om jullie groep te bevrijden. Ook sportieve uitjes doen het vaak goed op bedrijfsfeestjes. Een kickboks clinic (lekker de baas in elkaar beuken haha), een workshop boogschieten of een sportdag voor het complete team. Wedden dat jullie beter gaan samenwerken en elkaar na afloop meer zullen waarderen!

Zakelijke events

Ook zakelijke events vallen onder het kopje ‘bedrijfsuitjes’. Deze hoeven niet altijd met collega’s te zijn, soms staat de klant centraal. Omdat jullie een mooie samenwerking vieren, succesvol een project afsluiten, om samen een bedrijfsjubileum te vieren of gewoon om te laten zien dat jij je klant waardeert. Een warm welkom en professionele catering zijn de basisingrediënten voor een geslaagde netwerkborrel. Je hebt immers maar één keer de kans om een goede eerste indruk te maken. En vergeet de aankleding niet, want het oog wil ook wat! Borrels en bites met het bedrijfslogo erop en een leuke give away bij vertrek.