Veel mensen laten aardig wat geld liggen als het gaat om dagjes weg. Zo ook als het gaat om een dagje dierentuin. Een dagje dierentuin kan aardig oplopen als je geen gebruik maakt  van één van de kortingen die je kunt vinden online.

Dagje dierentuin

Als we kijken naar een dagje dierentuin zien we dat je met een gezin van een vader, moeder en twee kinderen al gauw gemiddeld al gauw rond de € 100,- kwijt bent. Als we nu eens kijken naar de aanbieding die op het moment van schrijven actief is voor Wildlands Emmen. Dan zien we dat je voor een gezin met twee kinderen boven de 9 jaar in totaal € 110,- kwijt zult zijn als je de tickets aan de kassa zult kopen. Dan moet je nog parkeren als je met de auto komt en wil je waarschijnlijk nog wat eten en drinken tijdens jullie bezoek. Er is nu een Wildlands korting waar je gebruik van kunt maken. Als we deze korting pakken voor een gezin met twee kinderen boven de 9 jaar dan ben je nog maar € 60,- kwijt voor de entree van Wildlands! Dat is een korting van wel € 50,- in totaal! Zoals je ziet is het soms echt de moeite waard om eens te kijken of er momenteel actuele dierentuin kortingen zijn waar jij gebruik van kunt maken. En de meeste kortingen zijn zo te pakken. Daar hoef je niks voor te sparen en ook hoef je nergens lid van te zijn. De meeste tickets krijg je na betaling ook direct in je mailbox, dus je kunt vandaag nog naar de dierentuin als je dat zou willen!

Dierentuin kortingen

Er zijn verschillende manieren om aan een korting te komen voor een dagje dierentuin. Soms krijg je een korting bij een lidmaatschap, soms kun je korting krijgen als je de boodschappen bij een bepaalde supermarkt doet en sommige kortingen kun je zo pakken. Aan jou de keuze welke manier van korting pakken je het meest aanspreekt. Wat ook een leuke manier van korting pakken is, is door mee te gaan bieden in een veiling. Regelmatig staan er leuke dierentuinen in de veiling waardoor jij wel heel voordelig aan je entreekaarten kunt komen. We adviseren je wel om eerst even alle dierentuin kortingen op de website van Kortingkaartjes Dierentuin te checken. Hier staan alle actuele dierentuin kortingen overzichtelijk op een rij en zie je meteen wat de hoogste korting van dit moment is! Zie je een goede deal? Wacht dan niet te lang en pak hem, want morgen kan de deal zomaar ineens weg zijn! Is er op dit moment geen korting te krijgen op de dierentuin waar jij naartoe wilt gaan? Koop dan in ieder geval je entreekaarten bij de online kassa van de desbetreffende dierentuin. Het is namelijk zo dat je aan de kassa altijd meer zult betalen dan online!