airmiles sparen

Er zijn veel verschillende soorten spaarsystemen in omloop. Sparen kan je voornamelijk doen door het aanschaffen van producten waardoor je automatisch voor punten of kortingen spaart. Bijna iedereen kent het Air Miles spaarsysteem wel. Hiermee kan je bij verschillende verkooppunten zoals Albert Heijn, Etos, Gall en Gall, Shell sparen voor Air Miles. Voor iedere euro die je besteed spaar je 1 Air Mile. Deze kan je later weer besteden voor dagjes weg, maar je kan ze ook inwisselen voor veel verschillende producten. Op de Air Miles shop heb je producten in de onderstaande categorieën:

  • Mooi en gezond – Baby
  • Speelgoed – Elektronica
  • Sport en beweging – Wonen
  • Vrije tijd en reizen – Klussen en tuin
  • Koken en tafelen – Outlet

Wel is het belangrijk om op de geldigheid van Air Miles te letten voordat je Air Miles vervallen.  Sinds 2013 zijn deze namelijk maximaal 5 jaar geldig.  Hiervoor hebben ze gekozen, omdat nog niet iedereen gebruikt maakt van het inwisselen van Air Miles. Door  een maximale geldigheidsduur hierop te zetten wordt het inwisselen van de Air Miles gestimuleerd. Wissel je Air Miles dus regelmatig in om te voorkomen dat ze vervallen. Wanneer je Air Miles inlevert worden de Air Miles met de meest recente vervaldatum als eerste gebruikt.

In de Air Miles shop vind je ruim 1000 artikelen in veel verschillende productcategorieën. Wanneer je niet genoeg Air Miles gespaard hebt is dat geen probleem. Iedere 100 miles is 1 euro waard dus kan je gewoon bijbetalen. Je saldo kan je checken via de saldochecker rechts boven aan in de pagina. Wanneer je een product afrekent worden direct de Air Miles van je account afgeschreven.