urban-events-organiseren-bedrijfsevenement

Iedereen organiseert wel eens een evenement. Of dit nu groot of klein is. Denk aan kleine personeelsfeestjes of landelijk externe grote feesten. Je wilt er alles aan doen om er een onvergetelijk evenement van te maken. Wij geven je graag een aantal tips.

Perfecte locatie

Uiteraard bepaalt een locatie enorm veel voor je feest. Dit is iets dat enorm veel indruk kan maken en zelfs je feest kan maken of breken. Denk hierbij aan de uitstraling maar ook aan praktische punten. Zoals de bereikbaarheid, de capaciteit maar ook de parkeergelegenheid. Daarnaast is het belangrijk om rekening te houden met de bezoeker. Zijn er dus genoeg toiletten aanwezig? En zijn er ook toiletten aanwezig voor mindervalide collega’s? Inventariseer goed bij de locatie wat er allemaal aanwezig is en waar je allemaal gebruik van mag maken. Denk hierbij bijvoorbeeld aan tafels en stoelen.

Muziek

Als je indruk wilt maken op je bezoekers is geluid en video enorm belangrijk. Maak je bijvoorbeeld gebruik van een dansvloer? Zorg dat deze goed ingericht is zodat je je bezoekers enthousiast krijgt. Licht en geluid is hierbij erg belangrijk. Wil je nog meer uitpakken en gebruik maken van een soort van game room? Denk dan eens aan diverse games van Urban Events. Je kan hier diverse virtual reality games huren. Denk aan een VR bril en een race simulator. Je kan het zo gek niet bedenken. Eén ding is zeker: indruk maak je zeker.

Decoratie

Diverse VR games helpen natuurlijk al enorm als je het hebt over decoratie. Je hebt hierdoor een echte eyecatcher. Naast de locatie bepaalt de decoratie ook enorm veel als we het hebben over de sfeer en de beleving van je bezoekers. Je kan bepaalde locaties geheel versieren zoals jij wilt. Hierdoor wordt het één geheel.

Foto en video

Na elk evenement, of het een groot of klein is, is het enorm leuk om beeldmateriaal na de tijd terug te kunnen kijken. Vergeet dus zeker geen fotograaf in te schakelen. Je kan zelfs kiezen voor een toffe aftermovie. Uiteraard kan niet elke fotograaf ook goed filmen dus houd hier zeker rekening mee.