raw4dogs-beste-voeding-hond

Niets is mooier dan een blije gezonde hond die goed in zijn vel zit. Voeding is hier een enorm belangrijk element. Geef je hond dan ook een natuurlijke voeding. Deze voeding sluit zo goed mogelijk aan bij wat een hond nodig heeft.

Voordelen

Rauw vlees voor je hond heeft veel voordelen. Het is een combinatie van vers vlees, botten en organen. Rauw vlees zorgt voor een goede huid en vacht conditie, voorkomt tandplak en verbetert de weerstand. De juiste hondenvoeding kan je ook terug zien aan de ontlasting. Bij rauw vlees heeft de hond veel minder en betere ontlasting. Er is bij rauw vlees namelijk veel minder sprake van afvalstoffen. Bijna al het vlees wordt opgenomen in het lichaam. Als we het over verteren van het voedsel hebben, heeft rauw vlees ook voordelen. Granen bijvoorbeeld zijn lastig te verteren voor de honden. In veel andere soorten hondenvoer worden de granen daarom verhit. Maar bij rauw vlees van Raw4Dogs wordt het vlees zo min mogelijk bewerkt waardoor het gezond is voor je hond.

Bewaren

Het is belangrijk rekening te houden met het feit dat rauw vlees verschillende bacteriën bevat. De meeste bacteriën zijn goede bestieren. Deze goede bacteriën dragen bij aan de gezondheid van de hond. Echter is het belangrijk om het rauwe vlees op de juiste manier te bewaren én te ontdooien. Wij geven je een aantal tips:

  1. Berg het vlees z.s.m. in een vriezer.
  2. Het is belangrijk dat je het vlees, eenmaal ontdooid, niet weer opnieuw invriest.
  3. Zorg ervoor dat het vlees niet in aanraking komt je eigen voedsel dat je in de vriezer bewaart
  4. Haal het vlees, voordat je het je hond voert, een uur van te voren uit de vriezer. Hierdoor kan het vlees op kamer temperatuur aan je hond voeden. Te koud is niet goed. Je hond krijgt last van zijn/haar buik.
  5. Als je het vlees in de koelkast bewaart mag dit niet langer dan twee dagen.
  6. Eet je hond niet alles op? Gooi het na een uur weg. Anders verspreiden de bacteriën zich.