gezondheidszorg

Doe het nu, stap over naar een goedkopere zorgverzekering

Druk, druk, druk….. , geen tijd om je zorgverzekering eens rustig te bekijken? Jammer, je kunt zoveel geld besparen als je de vaste maandelijkse lasten met enige regelmaat onder de loep neemt. Is het oversluiten van je hypotheek een goed idee? Welke zorgverzekering is de juiste in jouw situatie en waar betaal je de minste premie? Zaken om eens goed te bekijken. Vergelijke je zorgverzekering en kom wellicht tot de conclusie dat je elke maand veel te veel betaalt. Dat kan een stuk voordeliger door over te stappen, aan het eind van het jaar is het altijd goed om eens te kijken of je dient over te stappen naar een andere zorgverzekering.

 

Overstappen zorgverzekering

Stap over naar een andere zorg leverancier als je daar een stuk goedkoper uit bent voor hetzelfde product. Doe het nu en blijf niet langer een dief van je eigen portemonnee. Je zult je er niet prettig bij voelen als je weet dat jij teveel betaalt als je kijkt naar vergelijkbare huishoudens. Wacht het niet af, een lager maandbedrag komt niet zomaar aanwaaien. Zet zelf de stap om zorgverzekeraars met elkaar te vergelijken. De eerste stap naar minder maandelijkse lasten zet je zelf. Juist omdat het maandelijkse lasten zijn is het super belangrijk om bijvoorbeeld de goedkoopste zorgverzekering voor 2020 uit te zoeken zodat je zeker volgend jaar zo veel mogelijk geld over houd. Zorg ervoor dat je goed bekijkt wat je nodig denkt te hebben. Is de tandarts wel nodig? Wil je graag extra fysio behandelingen welke vergoed dienen te worden? Vul het in en vergelijk verstandig!

 

Nooit meer teveel betalen voor je zorgverzekering

Betaal niet langer teveel, die euro’s die je kunt besparen door te kiezen voor een goedkopere aanbieder van zorg zul je liever aan andere zaken uitgeven. De dure decembermaand laat niet lang op zich wachten. Geef jezelf een cadeau waar je vele maanden plezier van hebt, namelijk een nieuw zorgcontract met een lagere maandlast. Je hoeft hiervoor geen vervelende telefoontjes te beantwoorden op tijden dat het beslist niet uit komt. Je neemt zelf de regie door de eerste stap te zetten en online zorgverzekeringen te gaan vergelijken, om op die manier de beste aanbieder in jouw situatie te vinden. Dit gaat heel eenvoudig, als jij weet wat je wilt, neemt de nieuwe aanbieder voor jou de afwikkeling uit handen. Er wordt een nieuw contract opgesteld (als jij met de offerte akkoord gaat) en het oude wordt voor je opgezegd. Alles wordt zo geregeld dat jij nooit zonder verzekering zit, dus geen vervelende verrassingen achteraf. Overstappen naar een goedkopere aanbieder is niet moeilijk. Als dezelfde zorg goedkoper kan, waarom zou je dat dan niet doen?