Crypto

Bitcoin is nu wereldwijd bekend. Bitcoin is begonnen als investering. Mensen zetten een bepaald geldsbedrag in hun wallet en krijgen daarop bitcoins. Hoe meer bitcoins hoe hoger het bedrag. Bitcoin kan soms ook dienen als betaalmiddel.

Maar je kunt het belangrijke niet kopen ermee. Zo ver is bitcoin helaas nog niet. Het doel van bitcoin in de toekomst is om als geldende betaalmiddel te dienen. Net als hoe er met geld betaald wordt voor goederen, streeft bitcoin ook ernaar om als normaal betaalmiddel te dienen.

Elektronische betalingen

Bitcoin dient als elektronische betaling. Het is een betaling waarbij je anoniem blijft. De bitcoins zitten in je wallet. Maar er wordt niet bekend gemaakt van wie het is. De bitcoin prijs verwachting werkt met de dollar koers. Maar dit is weer anders.

Er zijn periode waar de dollar koers heel laag is en andere dagen waar het zeer hoog is. Als het hoog is heb je daar het meest voordeel aan. Want je kunt iemand makkelijk betalen met 1bitcoin alleen die zoveel waarde heeft.

Uitbreiding

Hoe komt bitcoin verder? Bitcoin wordt uitgebreid door meer mensen te zoeken. Er wordt een ketting. Als jij een bitcoin account hebt dan kun je op zoek gaan naar mensen die ook aan zoiets willen meedoen. Als die persoon weer mensen voor je zoekt verdien jij nu op hun. En zo gaat het verder. Steeds wordt er mensen gezocht en jij verdient er elk keer aan.

Bitcoin is wereldwijd heel bekend worden en veel mensen zien hun voordeel ook erin. Maar niet voor een ieder is dat voordelig, want er zijn weer andere die niet eens mensen kunnen vinden om aan hun ketting toe te voegen. Zo iemand verdient dus niets of nauwelijks wat. Maar voor degene die het wel hebben zien hun toekomst zeker erin.