shampoo

Ziet je haar er niet gezond uit? Dat kan gebeuren als je niet de juiste shampoo gebruikt. Sommige shampoos schuimen alleen zonder enig resultaat van verandering terwijl andere als behandeling dienen. Er zijn verschillende soorten shampoos.

Shampoos worden gemaakt aan de hand van haartype. Er zijn verschillende haartypes je kunt daarom een shampoo voor gekleurd haar niet gaan gebruiken voor een normaal haartype. Er zijn top 10 shampoo merken, hiervan zijn dit de beste.

Merken

Andrelon is een bekende merk shampoo. Het kan dagelijks gebruik worden en heeft een hydraterende werking. De andrelon ruikt lekker, geeft je haar een glans en houdt het gezond.

De fudge is een shampoo voor blond harige. Het neutraliseert je haarkleur. Gele en koperkleurige tinten worden verwijderd. Je haar ziet er hierdoor levendiger en gezond uit.

Ben je op zoek naar een shampoo met natuurlijke ingrediënten? Je kunt dan de nature box shampoo gebruiken. Een geschikt shampoo voor veganisten. Deze shampoo helpt bij beschadigt en gespleten haar.

Natuurlijk moeten we de kinderen ook niet vergeten. Voor de kinderen heb je de Weleda shampoo. Deze shampoo brand niet in de ogen. Het is ook plantaardig dus goed voor je kind huid.

Nut

Net als hoe je lichaam gereinigd wordt met zeep moet je haar ook gewassen worden met shampoo. Shampoo zorgt ervoor dat je overtollig talg verwijdert. Ook wanneer er huidschilfertjes voorkomen worden deze verwijdert zodat er nieuw huid kan groeien.

Elke dag komt er stof zitten op je haar. Je haar droogt en kan niet groeien. Daarom is het goed om het tijdig te hydrateren met shampoo.

Bij het gebruik van shampoo moet je erop letten dat je niet de verkeerde shampoo gebruikt. Want deze heeft weer een ander werking op je huid. Gebruik de juiste shampoo gekeken naar je haartype om beschadiging te voorkomen.